Kryetari i Bashkisë së Tiranës ka zbuluar një skandal teksa po zhvillohej mbledhja e Komisionit Hetimor për inceneratorët.

Veliaj ka treguar me foto se si kryetarja e komisionit Jorida Tabaku i merrte pyetjet nga persona të jashtëm ndërkohë që zhvillohej seanca.

Veliaj: Paskeni lënë nam duke marrë mesazhe që të më pengoni. Paskan dalë në gjithë portalet. Po mirë keni cipë? Se kjo ka dhe një lloj dinjiteti.

Tabaku: Keni marrë kamerat e kuvendit, bëj thirrje kryetares së kuvendit të marrë masa garda që u lexohen celularët deputetëve, keni marrë kamerat e kuvendit.

Veliaj: Jo, jo kamerat i keni live ju?

Veliaj: Kemi marrë kamerat e gazetarëve. Gocë samiu dhe t’i çon pyetjet Desada?!

Tabaku: I bëj thirrje kuvendit! E di sa interes ka për juve?

Veliaj: T’i japim zemër shefe Jorit.

Tabaku: Ke shkelur privatësinë dhe do dalësh para ligjit.

Veliaj: Është shumë nervoze Jorida sa herë i përmendin pallatet. Mirë që shkollën e çove në Paskuqan…
(Tabaku i heq mikrofonin Veliajt)

Top Channel