E shtuna shënoi humbjen e jetës të dy ushtarëve Ukrainas.

Njëri prej tyre është Kapiteni Anton Sydorovni i cili humbi jetën nga sulmet e altilerisë ruse në Donbas, një rajon pjesërisht nën kontrollin e separatistëve rus.

Anton ishte i martuar dhe mishte pasion shkrimin e teksteve të këngëve si dhe luante në kitarë.

Ai ishte 34 vjeç duke u bërë viktima e fundit e konfliktit në Lindje të Ukrainës prej vitit 2014.

Në këtë rajon bashkë me atë të Luhansk gjatë këtyre viteve kanë humbur jetën 15.000 persona.

Top Channel