Teknologjia është bërë një pjesë shumë e rëndësishme dhe e pandarë e jetës tonë. Është e vërtetë që nga njëra anë përdorimi i teknologjisë moderne është mjaft i dobishëm për zhvillimin e shkencës në dobi të njerëzimit si dhe për karrierën profesionale.

Por nga ana tjetër ekspozimi i tepruar ndaj këtyre pajisjeve po bën të mundur që shumë njerëz, duke filluar që nga moshat e hershme, të përballen me probleme serioze të shikimit.

Po a e dini cilat janë ato sëmundje të syrit që janë shtuar së tepërmi nga përdorimi i tepruar i mjeteve elektronike?
Mbajtja e ekranit para syve gjatë gjithë ditës nxit dhe përkeqëson Miopinë. Gjithashtu qëndrimi para ekranit të celularit për një kohë të gjatë mund të shkaktojë atë që quhet astenopia profesionale, pra varësia nga puna.
Çfarë proçedurash diagnostikuese përdoren për këto sëmundje?

Sytë e fëmijëve dhe pajisjet elektronike – sa të dëmshme janë?

Çdo pacient, në varësi të problematikës që paraqet, ka një protokoll të veçantë ndjekjeje. Pra vendosja e syzeve nuk është zgjidhja e vetme e problemit te tij.

Korrigjimi i sëmundjeve refraktive të syrit me Femto – Lazer! Cilat janë avantazhet e këtij lazeri!

Kirurgjia e sëmundjeve refraktive në Klinikën Gjermane të Syrit!

Gjithçka në Hipokrati

Sonte, ora 16.40!

Top Channel!

Top Channel