Meta uron Kosovën për pavarësinë: Mirënjohje përjetë heronjve dhe etërve të Pavarësisë së Kosovës

17/02/2022 08:47

Presidenti Ilir Meta ka uruar 14-vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Me anë të një postimi në Facebook, Kreu i Shtetit i shpreh mirënjohjen dëshmorëve, luftëtarëve dhe etërve të Pavarësisë së Kosovës.

Meta shprehet se Shqipëria dhe Kosova do të qëndrojnë gjithmonë krah njëra-tjetrës.

Postimi i Ilir Metës:

GËZUAR KOSOVË E DASHUR! Mirënjohje përjetë Heronjve, Dëshmorëve, luftëtarëve dhe etërve të Pavarësisë së Kosovës! Shqipëria dhe Kosova gjithmonë krah njëra-tjetrës!

Top Channel