Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, PD dërgon në KQZ shkresën për regjistrim

25/01/2022 21:16

Partia Demokratike ka dërguar në KQZ shkresën për regjistrimin në zgjedhjet e pjesshme lokale të marsit, që do të mbahen në 6 bashki të vendit, Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnje.

Po ashtu PD ka dorëzuar edhe propozimet për listën e kandidatëve për anëtarë të KZAZ-ve.

PD kërkon regjistrimin si subjekt zgjedhor për zgjedhjet e pjesshme vendore, ndërsa ka dorëzuar në KQZ vërtetimin e Gjykatës për përfaqësimin e partisë së krijuar në dhjetor 1990.

Top Channel