Kryeministri Rama ka reaguar për herë të parë në lidhje me përgjimin që FSHF publikoi për Erion Veliajn duke thënë se ‘i neverit përgjimet në ambiente jopublike’.

Reagimin Rama e ka bërë teksa i është përgjigjur komentetit të një ndjekësi në Facebook.

Kryeministri thotë se përgjimet e bisedave mes njerëzve nuk i konsideron prova.

Reagimi

“Unë i neveris përgjimet e bisedave mes njerëzve qe flasin në një mjedis jopublik, te cilat sipas meje nuk mund te merren për baze asnjëherë askund, as si prova fajësie as si prova vërtetësie, sepse tjeter konteksti i një komunikimi informal pa dorashka, tjetër konteksti i shfaqjes publike se nje përgjimi, prandaj edhe as nuk e kam dëgjuar fare dhe as kam ndërmend ta dëgjoj, kështu që meqë te dhashë tërë këtë shpjegim tani të lutem plotësoje pyetësorin me opinionet e tua duke klikuar”.

Top Channel