Një rast i rëndë është bërë publik këtë të mërkurë në media.

Dy të mitur nën moshën 16-vjeçare bashkëjetonin me njëri-tjetrin, ndërsa vajza ishte shtatzënë në fshatin Dubravë të Ferizajt në Kosovë.

Vajza ndodhet në repartin gjinekologjik, ku edhe po trajtohet. Ndërsa prindërit ndodhen janë intervistuar dhe ndodhen në polici.

Top Channel