I ftohti ‘nuk i ndal’ mbështetësit e Berishës, vijon pa probleme votimi në Dibër

18/12/2021 10:59

Ka nisur pa probleme votimi në katër bashkitë e qarkut Dibër. Megjithëse temperatura të ulëta procesi i votimit ka nisur në orët 08:00, sipas udhëzimit.

Deri më tani nuk raportohet për probleme, ndërsa ka interesim edhe pse kushtet e motit janë të ftohta. Zgjedhjet për referendumin për shkarkimin e z. Basha do të mbahen në 4 Bashki të Qarkut Dibër:

Bashkia Dibër

1 Qendër Votimi (Pallati Kulturës)
Nr. Votuesve anëtarë të PD në zgjedhjet e fundit 1150.

Bashkia Bulqizë

1 Qendër Votimi( Pallati Kulturës)
Nr. Votuesve anëtarë të PD në zgjedhjet e fundit 1694

Bashkia Burrel

2 Qendra votimi (Pallati i Kulturës Mat dhe lokal privat në Klos)
Nr.votuesve anëtarë të PD në zgjedhjet e fundit 1075

Top Channel