Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha është i ftuar në Open në Top Channel ku foli pëtr përplasjen e tij me Sali Berishën.

Basha theksoi edhe një herë se ka vetëm një Parti Demokratike, ka vetëm një Kuvend dhe ai është me 18 dhjetor.

“Ka vetëm një parti dhe një Kuvend, më 18 dhjetor. Atë natë sekretariati ka paralajmëruar që të zbatohet ashtu siç e kërkon statuti. Në çastin e fundit sipas Palokës, sipas tij dhe Berishës ata nuk kanë ndjekur statutin. Kush dëshiron Kuvend është 18 dhjetori, nuk ka dy palë, ka një Parti Demokratike dhe një Kuvend që do mbahet më 18 dhjetor. Nuk ka ata dhe ne. Për ju janë shifra, për mua janë të gjithë demokratë”- tha Basha.

Top Channel