“Të konsideroj mik”/ Rama ia thotë troç Bashës: Mos e bëj gojën qenef. Re në gropë po imitove atë…

14/10/2021 11:47

Në përfundim të fjalës së tij, kryeministri Edi Rama është kujdesur të thojë disa fjalë për Lulzim Bashën duke thënë se nuk duhet të imitojë Sali Berishën.

Duke përmendur faktin se reagoi ashpër ndaj Shalsit, Rama tregoi se çfarë këshillash i dha Bashës për të mos “imituar” Berishën. Në përfundim, theksoi se e ka konsideruar dhe e konsideron mik kreun e PD.

Rama: Ti je hallexhi për momentin, zgjidh hallet e tua por një gabim mos bëj, të mos hysh në garë me atë të foltores duke e bërë gojën qenef. Në këtë fushë është më i mirë se ty se është origjinali, ti kopja. Për qenef është botërisht i Shqipërisë. Ti mos bëj konkurrencë qenef me qenef se je shumë pllakë marolike për të qenë si ai.

Duke qenë se kam një dobësi, mbase dhe cështje moshe. Sa i përket pjesës me kë në krye, e dinë shqiptarët. Kush në krye ku është pjesa juaj, nuk ju përzihem. Meqë kam një dobësi, mbase dhe cështje moshe duke qenë pak më i madh, përsërita atë që i kam thënë “Mos e imito atë, imitove atë, re në gropë.

Si ai nuk bëhesh dhe mos u bëfsh kurrë. Jin ë lartësinë  e flokëve të krehuhra, të kostumit të mbërthyer, mos e prish gojën si sot se kuptohet që je në hall të madh”. Nuk mundet dot që të bëhesh ti goja më e shthurur e këtij parlamenti. Për mua që të kam konsideruar e të konsideroj mik, është fyese.

Top Channel