Shkodër, më pak studentë/ Pedagogët kërkojnë rishikimin e procedurave të pranimit: Cenuan autonominë

14/10/2021 15:22

Pak ditë përpara nisjes së vitit të ri akademik, universiteti i Shkodrës zhvilloi mbledhjen e asamblesë për të diskutuar për situatën e rëndë në të cilën ndodhet dhe rënien e numrit të studentëve.

Asambleja kërkon që qeveria të rishikojë procedurat e pranimit të studentëve të rinj në universitete pasi sipas tyre ka cenuar autonominë.

Me kërkesën e pedagogëve të ekonomikut, diskutimet për fatin e universitetit të vetëm në Veri, u zhvillua pa praninë e mediave.

Top Channel