Rama-Basha, debat për oligarkët/ Kreu i PD përmend dy emra. Përgjigjet Rama: Shko në SPAK

14/10/2021 15:08

Mes Ramës dhe Bashës u zhvillua një debat me akuza dhe replika për biznesin e madh.

Basha foli për oligarkë sërish dhe disa prej tyre i përmendi me emër në fjalën e tij në kuvend.

“Baca Cet të morri në telefon. Nuk e dimë Ceti administron paratë e tij apo të tuat.. do më. Edhe Zamiri po të duash të mori për tunelin”.

Kryeministri Rama duke i kthyer përgjigje për çështjen e naftës dhe energjisë elektrike, u përfshi në këtë debat dhe akuzoi Bashën për gjobvënie.

“Ke nisur një beteje dhe e le lënë në mes kjo është gjobvënie”.

Top Channel