Aplikimet për lotarinë amerikane do të jenë të hapura deri në datën 10 nëntor.

Në një njoftim në faqen zyrtare në Facebook, ambasada shqiptar sqaron 10 nëntori është mundësia e fundit për shqiptarët që synojnë ëndrrën amerikane.

Ndër të tjera, ambasada paralajmëron shqiptarët se duhet të kenë kujdes nga persona që pretendojnë se duan t’i ndihmojnë në këmbim të shumave monetare.

“Po regjistroheni për Lotarinë Amerikane? Ju duhet të përgatisni dhe të dërgoni aplikimin tuaj. Kini kujdes nga ata që duan t’ju ndihmojnë për para”.

Top Channel