Dita e parë e vaksinimit masiv të studentëve nuk ka pasur asnjë interes të paktën nëse i referohemi të dhënave të vaksinimit në Universitetin Aleksandër Xhuvani në Elbasan.

Gjithsej 10 studentë janë vaksinuar këtë të hënë ndërsa dy pika vaksinimi janë ngritur për këtë qëllim në kampusin qendror dhe pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore.

Prej datës 11-18 tetor, Ministria e Arsimit u ka lënë kohë studentëve të kryejnë procesin e detyruar të vaksinimit duke krijuar edhe lehtësirat me vendosjen e pikave të vaksinimit pranë fakulteteve. Ditët në vijim do të jetë i ulët.

Top Channel