Gjatë muajt tetor Gjykatës Kushtetuese do t’i duhet të shprehet për shkarkimin e presidentit nga parlamenti.

Megjithatë nga Pogradeci presidenti Ilir Meta, u shfaq i qetë dhe bëri këtë koment për shkarkimin.

Presidenti Meta preferoi t’i qëndroj larg sherrnajës që ka mbërthyer Partinë Demokratike.

Me rreshtat presidenti la të kuptohet se ai do të vijojë të jetë aktiv në politikën shqiptare,  pas korrikut 2022 kur i mbaron mandati.

Top Channel