Ndahet nga jeta ish-gjyqtari i njohur Kristaq Ngjela

28/09/2021 19:13

Është ndarë nga jeta jeta ish-gjyqtari i njohur Kristaq Ngjela .

Ngjela ka qenë anëtar në Gjykatën e lartë dhe jurist. Ai ka ushtruar detyrën e anëtarit të Gjykatës së Lartë në vitet 2000-2007.

KlGJ në njoftimin për ndarjen nga jeta shkruan se “Zoti Ngjela ka qene nje nga profesionistet e spikatur te sistemit te drejtesise, duke ushtruar funksione te rendesishme qe kulmojne me ate te anetarit te Gjykates se Larte.
Ai ka spikatur me mencurine, urtesine dhe profesionalizmin e tij, duke treguar nje shkalle te larte integriteti dhe nderuar figuren e gjyqtarit”.

Mesazhi i plotë

Keshilli i Larte Gjyqesor shpreh ngushellimet e sinqerta per ndarjen nga jeta te te ish-gjyqtarit te nderuar Zotit Kristaq Ngjela.
Zoti Ngjela ka qene nje nga profesionistet e spikatur te sistemit te drejtesise, duke ushtruar funksione te rendesishme qe kulmojne me ate te anetarit te Gjykates se Larte.
Ai ka spikatur me mencurine, urtesine dhe profesionalizmin e tij, duke treguar nje shkalle te larte integriteti dhe nderuar figuren e gjyqtarit.
Komuniteti i gjyqtareve, por edhe i juristeve, do ta kujtojne perhere me nderim per kontributin e tij te cmuar ne fushen e drejtesise.
I shprehim ngushellimet tona familjareve dhe te afermve per ndarjen e tij nga jeta.

 

Kristaq Ngjela është i i njohur edhe si prokurori që shpëtoi Rukije Ramën, vajzën tropojane që sigurimi i shtetit e arrestoi.

Top Channel