ARRSH bën njoftimin e rëndësishëm: Nga 26 shtatori sërish devijime të Unaza e Madhe. Ja si do lëvizin mjetet

24/09/2021 19:01

Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH) njofton se nga data 26 shtator do të hapet për qarkullimin  e mjeteve aksi kryesor nga Ura e Lanës deri te Pallati me Shigjeta.

Teksa kërkon mirëkuptimin e të gjithë qytetarëve, ARRSH njofton se makinat që do të vijnë nga autostrada Durrës-Tiranë, pas daljes nga tuneli 5, do të devijojnë majtas duke përdorur karrexhatën e re të rrugës kryesore majtas Loti 2, duke shmangur kështu rrethin provizor tek “O-Zone” e duke vazhduar më pas pa ndërprerje drejt “Pallatit me Shigjeta”.

Për të gjithë drejtuesit e mjeteve që do të kenë destinacion Yzberishtin, Bulevardin “Migjeni”, “Kombinatin” për një periudhë 2-javore nuk do të kenë ndryshime në qarkullim, pas kësaj periudhe, do të kanalizohen në rrugën e re paralele të krahut të djathtë.

Njoftimi i plotë:

🚦Hapet për qarkullimin  e mjeteve aksi kryesor nga Ura e Lanës deri te Pallati me Shigjeta 🛣

📌Duke filluar nga orët e para të mëngjesit të datës 26.09.2021 automjetet që do të vijnë nga autostrada Durrës-Tiranë, pas daljes nga Galeria 5, do të devijojnë majtas duke përdorur karrexhatën e re të rrugës kryesore majtas Loti 2, duke shmangur kështu rrethin provizor tek “O-Zone” e duke vazhduar më pas pa ndërprerje drejt “Pallatit me Shigjeta”.

🚧Për automjetet që do të kenë destinacion Yzberishtin, Bulevardin “Migjeni”, “Kombinatin” për një periudhë 2-javore nuk do të kenë ndryshime në qarkullim, pas kësaj periudhe, do të kanalizohen në rrugën e re paralele të krahut të djathtë.

🙏Kërkojmë mirëkuptimin e banorëve dhe përdoruesve të rrugës për këto ndërhyrje që po kryhen në këtë aks deri në përfundimin e plotë të këtij projekti.

#ARRSH #MIE

Top Channel