Basha: S’ka për të patur kuvend në PD për të shqyrtuar vendimet amerikane, qëllimi ynë të rrëzojmë regjimin e Ramës

22/09/2021 11:36

Në një deklaratë të shkurtër nga selia blu, kreu i PD Lulzim Basha u përgjigj akuzave të Berishës se është kthyer në kukull të Ramës.

Ndërkohë për sa i përket pretendimeve se mund të ngrihet një Kuvend në PD, për vendimin që ai ka marrë për Berishën, Basha tha” se nuk ka për të patur kuvend të PD që shqyrton vendimet e Amerikës”.

“Për 8 vite me radhë Edi Rama më ka akuzuar për kukull të Sali Berishës. Dje, Sali Berisha më ka akuzuar për peng të Edi Ramës. E para është gënjeshtër, e dyta nuk do të ndodhë kurrë.

Të dyja janë dy anë të të njëjtës medalje. Partia Demokratike po ecën përpara, Partia Demokratike do t’i prijë betejës popullore  për ndryshim që vjen vetëm përmes largimit të këtij regjimi dhe kthimit të vendit në shinat e demokracisë të cilat sigurojnë një jetë të mirë për çdo shqiptar. Ky është misioni i Partisë Demokratike, ky është misioni i çdo demokrati, ky është misioni im dhe këtij do t’i qëndroj me përkushtim deri në arritjen e objektivave që nuk janë thjesht partiake, por janë partiake.

Sa u përket pretendimeve për referendume dhe kuvende, kuvend të Partisë Demokratike për të marrë nën  shqyrtim vendimet e qeverisë amerikane nuk ka për të patur. Objektivat tona janë përballja me Edi Ramën dhe regjimin e tij dhe e gjithë energjia jonë është e fokusuar këtu. Nuk ka për të patur kuvend të Partisë Demokratike që shqyrton vendimet e qeverisë Amerikane”, tha Basha.

Top Channel