250 nxënës më pak në Shkodër/ Viti shkollor do nisë me më pak nxënës

22/09/2021 15:34

Viti i ri arsimor në Shkodër, do të nisë me 250 nxënës më pak se sa vitin e kaluar dhe arsyeja kryesore është emigrimi por sipas drejtuesve të arsimit, kjo shifër nuk ndikon në mbylljen e shkollave.

Arsimi profesional vijon të mbetet larg preferencave të të rinjve . Një prej degeve të mesimit, në shkollen e vetme Pyjore në Shqipëri, rrezikon të mbyllet ?

Deri më tani, është bërë shpërndarja e teksteve shkollore për rreth 75% të nxënësve.

 

 

 

Top Channel