Qeveria e Kosovës një ditë më parë nisi me zbatimin e reciprocitetit për targat duke vënë ato të përkohshme për makinat me targa të Serbisë që hyjnë në territorin e Kosovës.

Qytetarët serbë kanë bllokuar rrugët që çojnë në pikat kufitare në Bërnjak dhe Jarinje.

Ata e kanë kaluar natën atje, ndërsa rruga është e bllokuar me kamionë dhe makina.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel