Mirëmbajtja e rrjetit, nesër stakohet energjia elektrike në këto zona të Tiranës

20/09/2021 16:22

OSHEE ka njoftuar se ditën e nesërme do të ketë stakim të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës për shkak të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit.

Nga ora 09:00 deri në orën 15:00, do të punohet në një nga fiderat e NST Mëzez. Për këtë shkak do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Domje, Shinat e Trenit dhe pas zonës së Coca Cola.

Top Channel