Mbledhja e Kryesisë së grupit parlamentar të PD, Alibeaj: Në fokus strategjia e opozitës në Kuvend

20/09/2021 15:07

Sot Kryesia e Grupit Parlamentar të PD-së ka zhvilluar një mbledhje.

Deputeti i PD-së, Enkelejd Alibeaj tha se në fokus ishte strategjia e opozitës ne parlament.

“Diskutuam strategjinë e opozitës në parlament, pastaj do detajojmë punën në komisione. Armiku i vetëm i shqiptarëve është Edi Rama. Me atë do luftojmë të gjithë, me strategji dhe me çdo mjet tjetër”, tha ai.

Top Channel