“Kush shkel etikën, largohet”/ Rama ju kujton ministrave rregullat për sjelljen gjatë detyrës

18/09/2021 15:04

Në të parën mbledhje të kabinetit të tretë qeverisës Edi Rama u kërkoi ministrave jo vetëm respektim të kodit të etikës por edhe çfarë i pret nëse nuk e zbatojnë.

Edi Rama artikuloi kërkesa strikte për shpenzimet e udhëtimeve. Ministrat tha Edi Rama duhet ta harrojë kohën kur dhuratat protokollare merreshin në shtëpi.

Të gjithë ministrave u kërkoi angazhim maksimal me kuvendin nën koordinim e ministres Spiropali dhe kryetarit të grupit Taulant Balla.

Se çfarë raportesh do të mbajë qeveria me akuzat e  opozitën kryeministri tha.

Tolerancë zero paralajmëroi Edi Rama për çdo rast korrupsioni në qeveri.

Top Channel