LSI dorëzon në Kuvend kërkesat, 3 deputetë duan pjesëmarrjen në komisionet parlamentare

16/09/2021 09:46

Lëvizja Socialiste për Integrim kërkon të jetë pjesë e komisioneve parlamentare. Nga 4 deputetë që ka LSI, 3 prej tyre kërkojnë të jenë anëtarë të komisioneve.

3 deputetët që kërkojnë të jenë pjesë e Komisioneve Parlamentare Petrit Vasili, Erisa Xhixho dhe Agron Çela.

-Petrit Vasili kërkon të jetë anëtar i Komisionit të Shëndetësisë dhe zëvendësues te Ligjet

-Erisa Xhixho kërkon të jetë anëtare e Komisionit të Ligjeve, te Integrimi dhe zëvendësuese te Media

-Deputeti Agron Çela kërkon të jetë anëtar i Komisionit të Sigurinë Kombëtare

FOTO GALERI
1/3

Top Channel