Aksion ‘blitz’ për goditjen e lojërave të fatit, policia zbarkon në Vlorë

16/09/2021 21:14

Policia dhe FSHN po kryejnë një aksion ‘blitz’ Vlorë për identifikimin e personave që ushtrojnë funksionin e lojërave të paligjshme të fatit.

Deri tani, është arrestuar një person në zonën e teatrit, ndërkohë që policia po kontrollon zonën për të kapur personat në kërkim.

Top Channel