Është riaktivizuar zjarri në pyjet e fshatit Shushicë.

Zjarri ka përfshirë një sipërfaqe shumë të madhe. Zjarri ka përshkruar 20 ha në zonën faqja e madhe ligatë- zjarri është sipërfaqësor dhe ka djegur bimësinë pyjore ku përfshihen edhe shkurre të ndryshme dëllinja e ferra të ndryshme dhe mbeturina ekzistuse të thata.

Zjarri rrezikon të prekë një sipërfaqe me ahishte dhe nga ana perëndimore rrezikohet një sipërfaqe me pisha të ulëta nuk izolohet dot nga forcat që janë terren rreth 30 forca dhe një zjarrfikëse.

Po punohet me krahë pasi terreni është i vështirë, kërkohet ndërhyrja mga ajri me helikopter.

Top Channel