Në ambientet e Fakultetit të Ekonomisë ka nisur vaksinimi i pedagogëve dhe studentëve.

Pas rritjes së rasteve të reja me Covid në vendin tonë masa të reja janë marrë nga Komiteti e Ekspertëve.

Teksa më datën 1 shtator ka nisur edhe mësimi plotësues në shkolla, mësuesit dhe studentët duhet të vaksinohen deri më datë 30 shtator.

Njëjtë si mësuesit, studentët, vaksinën duhet ta marrë i gjithë personeli i shkollave.

FOTO GALERI
1/22

Top Channel