23 euro për të kaluar kufirin/ Autoritetet malazeze refuzojnë punëtorët sezonalë nga Shqipëria

15/09/2021 15:16

Policia Malazeze dhe ajo shqiptare dyshon se përgjigjet e tamponëve mund të jenë të falsifikuara teksa punëtorët shqiptarë akuzojnë së gjithçka bëhet për të favorizuar laboratorë të caktuar ku kryhen tamponët.

Ndërkohë në reagimin e  saj Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Shkodër ka publikuar një listë të paracaktuar laboratorësh, përgjigjet e të cilave njihen zyrtarisht nga policia.

Laboratorët që u njihen testet nga Mali i Zi:

1-American Hospital, 2-Intermedica Center, 3-Genius Lab, 4-German Hospital, 5-Biocheck Diagnostic, 6-Salus Tirana, 7-Noval Diagnostic, 8-Pegasus Med,9-Clinical Cambridge, 10-Orion Struga.

Top Channel