Foto ilustruese

Nesër 15 shtator do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë në orare të ndryshme.

Në fashën orare 09:00-13:00 nuk do të ketë drita në Gërdec, Markqinet, rruga Vorë-Rinas, Prezë.

Në fashën orare 09:00-16:00 nuk do të ketë energji elektrike pjesërisht zona pranë bulevardit “Zhan D’Ark”, Ura e Tabakëve.

Në fashën orare 9:30- 14:00nuk do të ketë energji elektrike pjesërisht zona e tregut ushqimor , Qyteti i Nxënësve

Në fashën orare 10:00-13:00 nuk do të ketë drita zona e stacionit të Trenit Vorë, Marikaj, zona Vorë – Marikaj

Në orarin 14:00-18:00 nuk do të ketë drita në Pompat e Ujit në rrugën e godinës së “Coca Cola” dhe në fashën 12:00-18:00 pjesërisht: Rruga “Isuf Elezi”, rruga “Teodor Keko”.

Gjithashtu nuk do të ketë energji gjatë intervalit kohor 00:00-06:00 në Farkë, Pallatet pranë Kopshtit Botanik, TEG, Vilat, Ibë, Sauk, Lundër, Vishnje.

Pershendetje/Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, 15 shtator
Në kuadër të investimit për fuqizimin e rrjetit, nesër 15 shtator do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë:

09:00-13:00
Gërdec, Markqinet, rruga Vorë-Rinas, Prezë

09:00-16:00
Pjesërisht: zona pranë bulevardit “Zhan D’Ark”, Ura e Tabakëve

9:30- 14:00
Pjesërisht zona e tregut ushqimor , Qyteti i Nxënësve

10:00-13:00
Zona e stacionit të Trenit Vorë, Marikaj, zona Vorë – Marikaj
14:00-18:00
Pompat e Ujit në rrugën e godinës së “Coca Cola”
12:00-18:00
Pjesërisht: Rruga “Isuf Elezi”, rruga “Teodor Keko”

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont të planifikuar në zbarrat 110kV në NST Farkë dhe në traktin 110kV të linjës 110kV Farkë – Traktora, në datën 15 shtator gjatë intervalit kohor 00:00-06:00 do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë: Farkë, Pallatet pranë Kopshtit Botanik, TEG, Vilat, Ibë, Sauk, Lundër, Vishnje

Top Channel