Një zjarr i madh ka përfshirë kodrat e fshatit Shushicë në Elbasan.

Terreni është shumë i vështirë për mjetet zjarrfikëse.

Kanë shkuar në vendngjarje 1 mjet zjarr fikës, një fuoristradë dhe 10 efektive.

Nuk ka rrezik për fshatin deri në këto momente. Zjarri i qëllimshëm.

Top Channel