Koalicioni PD-AN do të jetë i organizuar me tre grupe parlamentare.

Ndarja është: Grupi i Partisë Demokratike të Shqipërisë, Grupi i Aleanca për Ndryshim dhe Grupi për Demokraci dhe Integrim.

Grupi Parlamentar i PD-së u mblodh këtë pasdite për të diskutuar, para zgjedhjes së Byrosë së Kuvendi, ndërsa rikthehet pas 2 vite e gjysmë mungesë në karriget e parlamentit.

Si Kryetar i Koalicionit, Lulzim Basha ka njohur Kuvendin për këtë ndarje.

Gjatë mbledhjes së PD-së ka pasur debate për përbërjen e grupeve, se deputetët demokratë nuk kanë pranuar lehtë të jenë me grupet e tjera.

Grupi Parlamentar Aleanca për Ndryshim:

Fatmir Mediu- Kryetar

Agron Duka nënkryetar

Merita Bakiu- zëdhënëse

Elda Hoti -Sekretare

Emilja Koliqi-anëtare

Dashamir Shehi- anëtar

Vangjel Dule- anëtar

Grupi Parlamentar për Demokraci dhe Integrim:

Mesila Doda -Kryetare

Ilda Dhori- nënkryetar

Andia Ulliri- zëdhënëse

Nusret Avdulla- sekretar

Shpëtim Idrizi- anetar

Selaurin Jakupllari – anëtar

Kasem Mahmutaj- anëtar

Top Channel