Shenjtërimi i Nënë Terezës/ Basha: Shndërrimi i misionit të saj në misionin tonë, nxitje për të bërë më shumë për ata në nevojë

05/09/2021 09:35

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka dhënë një mesazh me rastin e Ditës së Shenjtërimit të Nënë Terezës.

Basha shkruan se kremtimi i Shenjtërimit të Nënë Terezës është një ditë krenarie kombëtare dhe reflektimi.

Mesazhi i Bashës

Kremtimi i Shenjtërimit të Nënë Terezës është një ditë krenarie kombëtare dhe reflektimi. Mënyra më e mirë për ta nderuar Shën Terezën është shndërrimi i misionit të saj në misionin tonë, i shembullit të saj në frymëzim dhe nxitje për të bërë më shumë dhe me përulësi për ata që janë në nevojë e pa mbështetje, të braktisurit e të sëmurët, për të sjellë shpresë për një jetë më të mirë për gjithë të rinjtë dhe të rejat që si të vetmen zgjidhje shohin emigracionin, me besimin se edhe në ditët më të vështira, e mira triumfon gjithmonë mbi të keqen!

Top Channel