Lëviz shtylla, bien telat/ Qytetari i mban me dorë për të kaluar makinat, krijohet trafik

03/09/2021 10:28

Një shtyllë ka pësuar dëmtim në Yzberisht dhe për pasojë një nga telat e saj ka rënë.

Kjo ka bërë që në këtë zonë të krijohen radhë të gjata makinash.

Por një qytetar shihet teksa e mban telin në dorë në mënyrë që makinat të kalojnë.

Top Channel