Fotot/ Në Sheshin e Kuq në Moskë nis festivali ndërkombëtar i bandave ushtarake

03/09/2021 17:26

Çdo vit në fund të verës në Moskë, Sheshi i Kuq transformohet në një skenë për festivalin Spaskaya, eventin madhor ndërkombëtar të bandave muzikore të ushtrisë.

Mijëra spektatorë mund të ndjekin 22 banadat ushtarake ose grupe, si ruse ashtu dhe nga vende të ndryshme të botës, duke marshuar, kërcyer dhe ecur me hapa të lartë para Kremlinit dhe katedrales së Shën Basil.

Në fotogalerinë e mëposhtme janë disa nga skenat e festivalit të sivjetshëm, i cili zgjat deri më 5 shtator:

FOTO GALERI
1/12
Këtë vit pjesëmarrja ishte kufizuar në 3,000 njerëz.

Top Channel