Festivalit mbarëkombëtar të fëmijëve do t’i mungojë dirigjenti dhe drejtuesi plot pasion, fëmijëve miku i tyre më i mirë ndërsa Shkodrës i humbi një “Mjeshtër i madh”, pedagog dhe muzikant profesionist.

Kujtim Alia ndërroi jetë si pasojë e një sëmundje të rëndë.

Sëmundja, e cila nuk e ndali pasionin dhe dëshirën e tij pasi pak ditë më parë mbylli me sukses edhe edicionin e 59 të festivalit të fëmijëve.

 

Top Channel