Gazetarja irlandeze që jeton në Shqipëri, Alice Taylor ka nisur një fushatë për të ndihmuar emigrantët afganë që do të jetojnë përkohësisht në vendin tonë.

Të gjithë qytetarët që duan t’i ndihmojnë mund t’i drejtohen pikës nga dita e sotme deri më 25 Gusht  në rrugën “Lidhja e Prizrenit” pranë Gardës në Tiranë.

Kjo fushatë është organizuar nga The BalkanistaUrban Roots dhe Alice Taylor.

Artikujt e sugjeruar për secilën qese përfshijnë:

1  Dezinfektant

1 larës trupi

1 kg oriz

1 salcë domate

1  kripë

1  pako kafe

1 qumësht

1 furçë dhëmbësh

1 pastë dhëmbësh

1 lëng

1 çokollatë

Postimi i Alice Taylor

 

Top Channel