Tre persona janë shoqëruar në Komisariatin e Policisë Elbasan mbrëmjen e sotme pasi policia përshkallëzoi konfliktin mes tyre.

Policia ka marrë njoftim se në lagjen “Brigada e 17 Sulmuese”, Elbasan, po ndodhte një konflikt midis disa të rinjve dhe menjëherë shërbimet kanë shkuar në vendngjarje.

Elbasan/ Informacion paraprak

Policia ka marrë njoftim se në lagjen “Brigada e 17 Sulmuese”, Elbasan, po ndodhte një konflikt midis disa të rinjve dhe menjëherë shërbimet kanë shkuar në vendngjarje.

Në momentin që kanë shkuar shërbimet e Policisë për të parandaluar përshkallëzimin e konfliktit, personat e përfshirë në konflikt fizik nuk i janë bindur punonjësve të policisë.

Punonjësit e Policisë kanë shoqëruar në Komisariatin e Policisë Elbasan tre persona, për veprime të mëtejshme procedurale.

Sqarojmë se nuk ka punonjës policie dhe as mjete të policisë të dëmtuar.

Top Channel