FOTOT/ Disa mbledhin bimë medicianale në Korçë, e disa shijojnë ditët e pushimit në liqenin e  Ohrit

16/08/2021 11:59

Kto ditë të nxehta vere jo të gjithë i gjejnë në pushime në vende bregdetare. Në Korçë, por edhe në shumë vende të tjera, fermerët kanë sezonin me fluks më të madh të punëve, ku duhen mbledhur edhe zahire për dimrin.

Në fotot që LSA i ka dërguar Top Channel-it duken fermerët duke mbledhur bimë medicinave, ndërsa në disa të tjera tokat që vaditen për të mbajtur të freskëta pemët, pavarësisht temperaturave të larta.

Ndërsa në disa të tjera shihen qytetarët që kanë zgjedhur të shikojnë rrezet në liqenin e Ohrit në Lin dhe të bëjnë zhytje.

FOTO GALERI
1/21

Top Channel