Jemi në muajin më të nxehtë të vitit, kur pushues vendas dhe të huaj zgjedhin jugun për të kaluar pushimet verore.

Sigurisht që Vlora është një nga destinacionet më të preferuara! Si pasojë e dyndjes së qytetarëve në qytetin bregdetar është krijuar trafik i rënduar në rrugën Dhërmi-Himarë.

Radhë kilometrike me automjete paraqitet në afërsi të fshatit të mrekullueshëm, Vunosë.

Pritet që ky trafik do të jetë deri në fund të muajit gusht ku dhe nisin të ikin pushuesit e parë nga Vlora.

Top Channel