Dreri vrapon me gjithë forcën, përpiqet t’u shpëtojë flakëve shkatërrimtare në malin e Terbunit  (Pamjet)

16/08/2021 22:25

Vatrat e zjarrit në vendin tonë kanë shkaktuar dëme të mëdha duke djegur toka të tëra të mbjella dhe duke rrezikuar kafshët.

Në një video të publikuar në profilin e bashkisë Pukë shikohet një dre, i cili përpiqet tu shpëtojë flakëve në malin e Terbunit.

“Ja efektet shkatërrimtare të papërgjegjshmërisë njerëzore që shkaktoj zjarrin në pyjet e Terbunit.  Shikoni përpjekjet dëshpëruese të një Dreri që i ikën flakëve në masivin pyjor të Terbunit”, shkruan bashkia në një postim.

Top Channel