U përfshi në zënkën mes disa familjeve, arrestohet rreshteri në Kosovë

12/08/2021 14:29

Një rreshter është arrestuar në Kosovë pasi u përfshi në një zënke mes disa familjeve.

Hetuesit e Inspektoratit Policor të Kosovës në bashkëpunim me Policinë kanë arrestuar edhe 2 të tjerë.

Komunikatë  për media/ Prishtinë/Hajvali, 12 gusht 2021

Inspektorati Policor i Kosovës respektivisht Departamenti i Hetimeve ka pranuar informacione nga Stacioni Policor i Fushë Kosovës, se në fshatin Miradie e Ulët ( Fushë Kosovë) në një rast zënke në mes disa familjeve ishte përfshirë edhe një Zyrtar Policor (R.B), me gradën Rreshter, me detyrë në Stacionin Policor Aeroporti.

Incidenti ishte raportuar të ketë ndodhur me datën 11.08.2021, rreth orës 19:30.

Pas disa veprimeve hetimore, në konsultim me prokurorin kompetent, hetuesit e IPK-së në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, kanë arrestuar tre persona njëri ndër ta edhe Zyrtarin Policor (R. B) që ishte i përfshirë në këtë incident.

Me vendim të Prokurorit të Prokurorisë Themelore në Prishtinë të dyshuarit janë dërguar në mbajtje për 48 orë, nën dyshimin se të njëjtit kanë kryer veprën penale “Lëndim i rëndë trupor” nga neni 186, dhe “Mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar i armëve” nga neni 366.

Kallëzimi penal i përbashkët IPK-PK është dorëzuar në Prokurorinë Themelore në Prishtinë.

IPK ka rekomanduar që të dyshuarit, Zyrtarit Policor (R. B), ti shqiptohet masa administrative suspendim nga puna.

Top Channel