Një zjarr ka ka rënë në afërsi të fshatit Vithkuq në Korçë i cili ka përfshirë shkurre e pisha.

Zjarri ka rënë në afërsi të manastirit të Shën Pjetrit dhe ka vënë në rrezik këtë monument kulture.

Ndërkohë nga Korça janë nisur një zjarrëfikëse dhe punonjës së ndërmarrjes publike.

Top Channel