Mbetjet organike të fermave të Cërrikut do të përpunohen në një impiant të ri duke shmangur ndotjen e mjedisit.

Projekti me ndihmën e qeverisë gjermane dhe fondacionit GIZ synon të mbajë më të pastër qytetin.

Në territorin e Bashkisë Cërrik kultivohen shumë prodhime bujqësore dhe mbetje ishin kthyer në një problem sa i takon ndotjes. Pas përpunimit, mbetjet organike do të dërgohen më pas në landfillin e Elbasanit.

Top Channel