Ndërsa në Pashaliman zjarret vijojnë të djegin sipërfaqe të tëra.

Si në shtëpitë afër fshatit Dukat i Ri ashtu dhe në Pashaliman vatrat e zjarrit janë sërish aktive.

Zjarrfikësit kanë qenë gjatë gjithë natës në bazën e Pashalimanit ku në orët e vona ka pas një situatë të vështirë, pasi flakët e zjarrit janë afruar 30 m afër bazës dhe u bë e mundur neutralizimi i flakëve.

Top Channel