Zjarri që përfshiu mbrëmjen e djeshme Labinot Mal, pranë fshatit Guri i Zi është drejt fikjes dhe situata duket më e stabilizuar.

Ndërhyrja e qytetarëve, por jo vetëm u bë me mjete rrethanore për shkak se ishte shumë e vështirë ndërhyrja e mjeteve të zjarrfikjes, ndërsa në ato momentet frika ekzistonte se mund të përfshihej edhe pylli që ndodhej aty pranë.

Fatmirësisht si pasojë e flakëve nuk ka pasur dëme në shtëpi, apo pemë, pasi janë djegur vetëm shkurre dhe fatmirësisht pylli ka mbetur i paprekur nga flakët.

Top Channel