Situata në  3 fshatrat në Lunxhëri, Krinë, Asim Zeneli dhe Arshi Lengo pritet të normalizohet, ndërsa helikopterët vijojnë hedhjen e ujit nga ajri.

Banorët e fshatit Arshi Lengo u evakuan në mënyrë që të mos u rrezikohej jeta, ndërsa u shënuar viktima e parë nga zjarret, ndërsa përpiqej bashkë me të shoqen të shpëtonte shtëpinë.

Në vendngjarje po punojnë strukturat e mbrojtjes civile, gjithashtu në mbështetje kanë shkuar edhe Forcat e Armatosura.

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi bën thirrje për bashkëpunim mes banorëve në zonat e prekura nga flakët.

Top Channel