Elbasan/ Zjarri përfshin pyllin e Labinot Malit, ndërhyrje vetëm me mjete rrethanore

03/08/2021 22:30

Një zonë me shkurre pranë fshatit Gur i Zi në Elbasan është përfshirë nga flakët mbrëmjen e sotme.

Terreni i vështirë malor në zonën e Labinot Malit bën të pamundur ndërhyrjen e zjarrfikëses. Për pasojë, momentalisht po punohet me mjete rrethanore. Fatmirësisht, pranë zjarrit nuk ka banesa, ndërkohë që rrezikohet e dhe pylli, nëse nuk neutralizohen flakët.

Top Channel