Oksigjeni është elementi thelbësor dhe më i rëndësishëm për shëndetin e qelizave në organizmin e njeriut dhe njëkohësisht burimi më i fuqishëm i energjisë sonë trupore.

Nuk ka asnjë substancë tjetër nga e cila ne varemi, më shumë se sa vetë Oksigjeni.
E dini se ç’ndodh në trupin e njeriut kur bien nivelet e Oksigjenit në gjak dhe në cilat sëmundje bëhet e domosdoshme kurimi me Oksigjen?

Sipas disa teorive mjekësore, në bazë të çdo sëmundje është mungesa e Oksigjenit.

Në emisionin “Hipokrati”, sot do të trajtohet ky element kaq i rëndësishëm për organizmin e njeriut.
GTS është kompania shqiptare që ka mbuluar nevojat e shqiptarëve me Oksigjen, sidomos në këtë periudhë Pandemie. Do të shohim se si është e organizuar kjo kompani për të siguruar Oksigjenin jo vetëm në spitalet tona, por edhe në kushte spitalore.

Të rejat e terapisë që lufton sëmundjet kanceroze me Oksigjen Poliatomik të lëngshëm.

Gjithçka në Hipokrati

Sonte, ora 17:00

Top Channel

Top Channel