Rezervuari i Arapajt në Durrës/ Rama publikon videon: Do të jetë gati këtë verë për t’i shërbyer fermerëve

28/07/2021 13:55

Rezervuari artificial i Arapajt në Durrës ndihmon fermerët dhe banorët për të vaditur tokat bujqësore.

Punimet për të vënë në funksion rezervuarin, vazhdojnë, me qëllimin për ta bërë funksional brenda verës, njofton kryeministri Rama në “Facebook”, dhe do t’i vijë “në ndihmë të fermerëve dhe zhvillimit të ekonomisë bujqësore të zonës”.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel