Veliaj publikon pamjet e lagjes së re te “5 Maji”: 3500 apartamente, s’ka kohë për pushim

24/07/2021 11:52

Me 3500 apartamente të reja, lagjja e re që po ndërtohet tek “5 Maji” do të jetë jo vetëm një nga më të mëdhatë, por dhe një nga më modernet.

Kryetari i Bashkisë Erion Veliaj ka publikuar video nga kantieri ku po ndërtohen jo vetëm njësi banimi, por njëkohësisht edhe objekte publike dhe arsimore.

Lagjja 5 Maji në kantierin e Rilindjes pas tërmetit. 3500 apartamente për 11 mijë banorë, 5 objekte publike ndër të cilat edhe godina e përbashkët e tatime-doganave, 3 objekte arsimore, një shkollë profesionale, si edhe qendra franceze e edukimit të Teknologjisë Digjitale për rininë “ECOLE 42”
S’ka kohë për pushim”, shkruan Veliaj.

Top Channel